Termeni si conditii de utilizare a site-ului semineepeleti.ro

1: Introducere
Prezentul site este deținut in mod legal de SC SILVAREX 98 SRL, având punct de lucru in CARTA, Str. Principală, Nr. 136, Cod poștal: 557070, Jud. Sibiu.Termenii si condițiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri şi servicii de  către SILVAREX 98 SRL, prin intermediul site-ului www.semineepeleti.ro 
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.semineepeleti.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând si navigând pe acest site, acceptați, termenii de utilizare descriși in continuare. In cazul in care        nu sunteți de acord cu prezenta notă, vă rugăm sa părăsiți acest website.

2: Accesul
Site-ul este găzduit de serverele unei companii terțe. Pentru eventualele erori funcționale apărute din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc. făcute de aceasta companie terță ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne aparține.

3: Marca si dreptul de autor
Dreptul de autor pentru toate informațiile existente pe www.semineepeleti.ro este deținut de SC SILVAREX 98  SRL sau de afiliații săi. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres        exprimat de către SC SILVAREX 98 SRL ori de titularul acestui drept.
Toate drepturile sunt rezervate de către SC SILVAREX 98 SRL.
Este strict interzisă folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau a securității acestuia ori pentru discreditarea sau hârțuirea SC SILVAREX 98 SRL sau a afiliațiilor săi.

4: Confidențialitate
Datele personale introduse de către utilizator pe www.semineepeleti.ro vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor in curs etc., iar acestea nu vor fi furnizate sau vândute unei terțe părți.
SC SILVAREX 98 SRL nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

5: Garanția produselor
Toate produsele comercializate de către www.semineepeleti.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației in vigoare si politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producător in parte.
In cazul vânzării unor produse utilizate sau cu defecte minore de fabricație (vizuale), produse expoziționale sau recondiționate clientul va fi informat despre condițiile de garanție si returnare in momentul achiziționării produsului.

6: Transferul Proprietății
Cumpărătorul intră in proprietatea bunurilor doar după efectuarea plății in locația indicată de Vânzător (ramburs, avans, OP sau cash).
In cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de a semna pentru livrare, ci doar ulterior semnării de livrare si achitării eventualei contravalori a acestora. 

In cazul in care preţurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit in baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.
Comanda trimisa pe www.semineepeleti.ro nu are valoare de contract!


7: Conciliere amiabilă
Daca aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care ați discutat,  puteți lua legătura pentru o conciliere internă cu Lucian Oanță, telefon: 0785.240.424 , email: semineepeleti@gmail.com

8: Recenzii
Feedback-ul tău este foarte important pentru noi si îl așteptăm prin email la semineepeleti@gmail.com împreună cu eventualele poze ale lucrării efectuate.
Vei primi un răspuns oficial in maxim 48 de ore lucrătoare de la primirea feedback-ului.

Copyright © 2019 Silvarex '98. All rights reserved.