Quick-Build containere

Quick-Build containere

Quick-Build-Containere din oțel pentru multe domenii de aplicare

Quick-Build-Containere rezolvă problemele de stocare într-un interval scurt de timp. Containerele sunt robuste şi garantează un nivel ridicat de siguranță profesională şi industrială.

Avantajele Quick-Build-Containere

Containerele din Oțel robust oferă numeroase avantaje: design modern, utilizare flexibilă şi fabricarea personalizată a Quick-Build-Containere oferă soluții unice în funcție de cerințele clienților. Fie ca spațiu de depozitare la un târg sau un depozit mic pe un șantier de construcții, se poate alege containerul potrivit pentru fiecare spațiu de stocare necesar.

Containere robuste Quick-Build cu asamblare rapidă

Quick-Build-Containere sunt caracterizate prin asamblare foarte rapidă. Oțelul robust oferă stabilitate, este durabil şi rezistent. Fluctuațiile de temperatură sau intemperiile vremii nu afectează materialul. Marca TÜV/GS dovedește îndeplinirea cerințelor ridicate privind siguranța profesională şi industrială. Ouick-Build-Container este ușor de transportat la destinație prin intermediul celor patru inele sau dispozitivului pentru ridicare cu stivuitorul

Container cu montare rapidă fără scule, timp montaj necesar pentru 3 x 2 m - 5 minute.

Cu ajutorul instrucțiunilor detaliate de asamblare, kiturile simple sunt asamblate rapid. Quick-Build-Containere sunt echipate cu clanță metalică solidă şi cilindru cu cheie, acestea protejează împotriva furtului.

Garanție 10 ani împotriva coroziuni

Quick-Build-Containere sunt axate pe materiale de înaltă calitate şi de prelucrare solidă. Componentele sunt unite împreună cu o tehnologie unică de asamblare. În comparație cu metodele convenționale de fabricație, stratul protector de zinc nu este deteriorat. Quick-Build vă va oferi o garanție împotriva coroziunii de 10 ani.

O prezentare generală a produselor noastre

Versiunile adecvate ale containerelor sunt disponibile pentru o mare varietate de concepte de stocare şi pot fi, de asemenea, dezvoltate în funcție de cerințe. Containerele pot fi utilizate în industrie, ambarcațiuni şi comerț, precum şi în administrație depozitare. Acestea pot fi utilizate pentru depozitarea în sine, depozitarea anvelopelor, mobilierului de grădină şi a echipamentelor, precum şi un adăpost pentru biciclete, motociclete, coșuri de gunoi sau brichete şi lemne pentru foc.

Vizualizare ca Grila Lista

10 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

10 Articole

pe pagina
Setati descendent
Copyright © 2019 Silvarex '98. All rights reserved.